Grupni treninzi u Livnu

Želite trenirati a nikako da počnete? Ne čekajte više!

Dosadili su vam treninzi kakve ste dosad radili? Pridružite nam se i zabavite se trenirajući!

Grupni treninzi u Livnu

Kada se spomene trening, većini je teretana prva asocijacija. I ja sam svoje treninge provodio isključivo u teretani sve dok na faksu nisam upoznao gimnastiku, to je promijenilo moj način treniranja koji sada spremno prenosim na sve koji su voljni pohađati moje treninge (ovo se posebno odnosi na dečke).

Nakon završenog studija kineziologije u Mostaru tijekom kojeg sam zadnje 3 godine radio u fitness centru Let's go i školi trčanja Sanus Motus, vratio sam se u Livno te odlučio ponuditi malo drugačije treninge svojim sugrađanima.

U toplim ljetnim danima počeli smo s treninzima na otvorenom i formirane su dvije grupe - muška i ženska, a zahvaljujući Ivici Keškiću premjestili smo se u prostor kickboxing kluba Dragovoljac.

Radio sam s osobama različitih razina spremnosti te tako naučio prilagodbu vježbi svakom pojedincu. To znači da se bez obzira na svoju razinu spremnosti možeš priključiti treninzima koji neće biti ni prelaki ni preteški za tebe. Bit će baš po mjeri!

GRUPNI TRENINZI ZA CURE

Cilj treninga

U treninzima primjenjujemo razne sadržaje kako bi ostvarili razne ciljeve. Visoko intenzivne vježbe usmjerene su na sagorijevanje masnih naslaga, izolirajuće vježbe usmjerene su na jačanje i zatezanje tijela, posebno nogu i trbuha.

Primjenjuju se i vježbe jačanja leđnih mišića koje su usmjerene na ispravljanje posture, a tu su i razne dodatne vježbe koje razbijaju monotoniju klasičnih treninga i prvenstveno su usmjerene na razvoj koordinacije.

Na kraju treninga uvijek se provode vježbe istezanja kako bi se pospješio oporavak te ostvario napredak u fleksibilnosti i mobilnosti tijela što je jako važno za zdravlje u godinama koje su ispred vas.

Termini

Treninzi se provode ponedjeljkom, srijedom i petkom u 19:00 u prostoru kickboxing kluba Dragovoljac (iza restorana More).

Dodatno

- Uz ova 3 redovna treninga, postoji mogućnost dodatnih treninga u jutarnjim satima.

- Za one koji propuste trening ili pored ovih treninga žele dodatno trenirati, mogu zatražiti trening po želji koji mogu izvoditi i u kući bez ikakve opreme.

- Uz univerzalni plan prehrane koji dobijete, ja sam vam na raspolaganju da riješim sve nejasnoće vezane za prehranu.

Grupni trening za žene

GRUPNI TRENINZI ZA DEČKE

Cilj treninga

Glavni cilj treninga je napredovanje u zahtjevnim bodyweight vježbama (vježbe s vlastitim tijelom), a to se provodi primjenom raznih metodičkih vježbi.

Raznim igrama i vježbama poput stoja na rukama razvija se propriocepcija (svjesnost o položaju vlastitog tijela), te brojne motoričke sposobnosti kao što su koordinacija, ravnoteža, preciznost...

Uz zabavno učenje novih vježbi, treninzi su planski posloženi kako bi se razvijala eksplozivnost (snaga), jakost i mišićna izdržljivost!

Izgled nije u prvom planu, ali uz ovakve treninge hipertrofija (povećanje mišićne mase) je neizbježna.

Termini

Treninzi se provode ponedjeljkom, srijedom i petkom u 17:30 u prostoru kickboxing kluba Dragovoljac (iza restorana More).

Dodatno

- Uz ova 3 redovna treninga, postoji mogućnost dodatnih treninga u jutarnjim ili poslijepodnevnim satima utorkom i četvrtkom

- Za one koji propuste trening ili pored ovih treninga žele dodatno trenirati, mogu zatražiti trening po želji koji mogu izvoditi u kući bez ikakve opreme ili u street workout parku.

- Uz univerzalni plan prehrane koji dobijete, ja sam vam na raspolaganju da riješim sve nejasnoće vezane za prehranu.

Cijena i za dečke i za cure iznosi 50KM.

Ne čekajte, javite se odmah!

Za rezervaciju svoga mjesta javite se na SMS / Whats App (063 627 016) ili Instagram (bodywfitness).

Ostavite komentar

Napominjemo da komentari moraju biti odobreni prije objave