Sve o mojim treninzima

Želja za doprinosom i širenjem zdravlja dovela me do toga da treniram preko 100 djece i više od 70 odraslih. 

Djeca pohađaju univerzalnu sportsku školu, gimnastiku ili BWF dječju grupu, a odrasli dolaze na BWF grupne ili individualne treninge. Oni koji žele da im budem trener ali nisu u mogućnosti trenirati uživo, odaberu online suradnju.

Svi treninzi provode se u dvorani za gimnastiku i judo (RIMC). 

Za koga je koji trening, kada se održava, koja je cijena? O svemu tome pišem u nastavku.

 

BWF muška grupa

okuplja dečke različitih uzrasta (12-50) i sposobnosti koji svoja tijela razvijaju vježbama s vlastitim tijelom (eng. bodyweight), ali i korištenjem vanjskih opterećenja te raznih rekvizita.

Glavni ciljevi na kojima radimo su razvoj snage (eng. power) i jakosti (eng. strength) te učenje naprednih bodyweight vježbi kojima utječemo i na razvoj koordinacije, ravnoteže i izdržljivosti.

Vježbe koje koristimo nisu iste za sve. Plan treninga pravi se u skladu s trenutnim sposobnostima i ciljevima vježbača.

Termini treninga:
Ponedjeljak ---- 16:00, 20:50
Utorak ---------- 08:30, 17:00
Četvrtak -------- 08:30, 17:00
Kome 3 treninga nisu dovoljna može provoditi trening bez mene u dogovorenom terminu.

Mjesečna članarina iznosi 50km, a besplatan probni period dostupan je svima koji žele provjeriti da li su ovo odgovarajući treninzi za njih.

 

BWF ženska grupa

BWF ženska grupa okuplja cure različitih uzrasta (15-55) i sposobnosti koji svoja tijela razvijaju u smjeru željenog cilja.

Netko želi izgubiti kilograme, a netko ih želi dobiti. Netko ne želi mijenjati kilažu nego samo učiniti nešto dobro za svoje zdravlje, malo se pokrenuti i razbuditi uspavane mišiće.

Pojedine osobe imaju ograničenja poput boli u leđima ili zglobovima, ali kad ustanovimo to što smeta, ostaje mnoštvo vježbi koje ne smetaju te se i s tim osobama na siguran način radi na razvoju tijela.

I na ovim kao i na svim drugim treninzima dominiraju vježbe s vlastitim tijelom, ali ne bježimo ni od korištenja rekvizita i vanjskih opterećenja u onoj mjeri koju odredim za svaku osobu pojedinačno. Uz to, na zabavne načine utječemo i na razvoj koordinacije.

Termini treninga:
Ponedjeljak ---- 16:00, 20:50
Utorak ---------- 08:30, 19:00, 21:00
Četvrtak -------- 08:30, 19:00, 21:00
Kome 3 treninga nisu dovoljna može provoditi trening bez mene u dogovorenom terminu.

Mjesečna članarina iznosi 50km, a besplatan probni period dostupan je svima koji žele provjeriti da li su ovo odgovarajući treninzi za njih.

 

BWF kids- dječja grupa

BWF kids je program treninga za djecu koja se ne pronalaze u specifičnom sportu ili uz specifični sport žele dodatni razvoj.

Ove treninge pohađaju djeca uzrasta od 7 do 13 godina koja na zabavne načine povećavaju kalorijsku potrošnju te razvijaju svoja tijela raznim vježbama s vlastitim tijelom i rekvizitima.

Razvoj snage (eng. power) i jakosti (eng. strength), razvoj koordinacije, preciznosti, ravnoteže, fleksibilnosti… Radimo na svemu što doprinosi zdravom rastu i razvoju.

 

Termini treninga:
Utorak ---------- 09:00
Četvrtak -------- 09:00

    Mjesečna članarina iznosi 40km, a besplatan probni period dostupan je svima koji žele provjeriti da li su ovo odgovarajući treninzi za njih.

     

    BWF umirovljenici

    Tjelesna aktivnost je važan čimbenik kvalitetnog života, a s obzirom da Livanjski umirovljenici nisu imali gdje potražiti stručno vođenu tjelovježbu i nisu mogli biti aktivni u lošim vremenskim uvjetima, odlučio sam pokrenuti treninge za umirovljenike.

    Na ovim treninzima provodimo razne vježbe tonizacije tijela te utječemo na razvoj pokretljivost i kardiorespiratornog sustava s ciljem usporavanja degenerativnih procesa i poboljšanja kvalitete života.

    Uz to, tjelesna aktivnost i socijalizacija imat će pozitivan utjecaj i na mentalno zdravlje.

    Iako su trenutno aktivne samo 2 gospođe, vizija je zaživjela. Nadamo se da će uskoro veći broj umirovljenika prepoznati važnost tjelovježbe i pridružiti nam se.

    Termini treninga:
    Utorak ---------- 08:30
    Četvrtak -------- 08:30

    Mjesečna članarina iznosi 40km a osobe koje nisu u mogućnosti plaćati bit će oslobođene članarine.

    Besplatan probni period dostupan je svima koji žele provjeriti da li su ovo odgovarajući treninzi za njih.

     

    Individualni trening

    Individualni treninzi i treninzi u malim grupama.

    Prednosti:

    • Program treninga se u potpunosti prilagođava željama i mogućnostima pojedinca
    • Svaki pokret se provodi pod mojim nadzorom
    • Treninzi se provode u dogovorenim terminima
    • Kako bi paket duže trajao, individualni treninzi mogu se kombinirati s grupnim i/ili online treninzima

    Nedostatak:

    • Visoka cijena (po dogovoru)

     

    Online trening

    Online trening je opcija za sve koji žele da im budem trener ali nemaju mogućnost dolaziti na treninge uživo.

    Postoje gotovi planovi treninga a opcija je i kreiranje individualnog plana u skladu sa specifičnim zahtjevima pojedinca.

    Brojni putevi vode do cilja, a ja Vam pokazujem jedan kojim su neki već prošli.

    Ako krenete odlučno koračati naprijed (trening i zdrava prehrana) i otklonite koračanje nazad (suvišne kalorije), na cilj ćete stići prije ili kasnije!

    Moja uloga, osim što Vam pokazujem put, je i ta da vas bodrim na putu te da budem osoba s kojom ćete dijeliti koliko ste pute prešli.

    Ne plašite se! Bez obzira što je cilj daleko, napravite prvi korak. Povest ću Vas na šetnju prema njemu, a kad vidim da ste spremni ubrzati, trčat ćete prema njemu!

    Rijetki su spremni poštovati moje upute iako one nisu preteške, ali oni koji poštuju ostvarit će ono što žele!

    Slobodno mi se javite ako Vas zanimaju dodatne informacije o online treninzima.

    Brzo ćemo doći do zaključka da li je to za Vas ili ipak ne.

     

    Gimnastički klub “FLOW”

    Na gimnastičkim treninzima raznim vježbama utječemo na razvoj svih motoričkih sposobnosti (snaga, koordinacija, fleksibilnost...).

    Radimo na jačanju muskulature i tako doprinosimo ispravljanju nepravilnog tjelesnog držanja koje je sve više prisutno kod djece. Razvijamo disciplinu ali se i zabavljamo.

    Za gimnastiku se može reći kako je temelj svih drugih sportova jer ima ogromne pozitivne učinke na djecu! Dijete ne mora biti nadareno za gimnastiku da bi pokupilo benefite gimnastičkih treninga. Bilo da će kasnije trenirati nogomet, košarku, odbojku ili bilo koji drugi sport, gimnastika će mu biti odlična podloga.

    Termini treninga:
    Utorak ---------- 18:00, 20:00
    Četvrtak -------- 18:00, 20:00

    Mjesečna članarina iznosi 40km, a besplatan probni period dostupan je svima koji žele provjeriti da li su ovo odgovarajući treninzi za njih.

     

    Univerzalna sportska škola

    Rijetki su slučajevi kada se može reći da je dijete koje je mlađe od 6 godina predodređeno za specifičan sport i zato je univerzalna sportska škola najbolji izbor za djecu u dobi od 3-6 godina.

    Na treninzima se primjenjuju sadržaji koji su najkorisniji u razvoju djece tog uzrasta. Raznim igrama, štafetama i poligonima svladavaju se osnovna biotička motorička znanja, a ona se odnose na uspješno svladavanje prostora, prepreka i otpora te manipuliranje objektima. 

    Termini treninga:
    Utorak ---------- 16:00
    Četvrtak -------- 16:00

    Mjesečna članarina iznosi 40km, a besplatan probni period dostupan je svima koji žele provjeriti jesu li njihova djeca spremna početi trenirati.

     

    Za dodatne informacije, javite se na broj 063 627 016 ili na instagram @bodywfitness

    Ostavite komentar

    Napominjemo da komentari moraju biti odobreni prije objave